Select Language
English Finnish

Kirjoittaja Aihe: Mukaan yhdistyksen hallitukseen  (Luettu 1556 kertaa)

Maarit

  • Moderaattori
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 728
  • Asioilla on taipumus järjestyä
Mukaan yhdistyksen hallitukseen
« : Joulukuu 03, 2014, 10:32:09 »
Yhdistyksen hallituksessa tulee tapahtumaan muutoksia. Mukaan tarvitaan uusia henkilöitä.On ihan luonnollista että  pitkään hallituksessa olleet siirtyvät syrjään, harva on sitoutunut tähän harrastukseen pysyvästi  :)

Jos kuitenkin halutaan että yhdistys toimii jatkossakin, on hallituksessa oltava tietty sääntöjen määräämä määrä henkilöitä. Sääntöjen mukaan vuosikokous valitsee yhdistykselle puheenjohtajan, ja nykyisen puheenjohtajan lopettaessa hallitustyöskentelyn on se pesti nyt ensimmäinen joka on täytettävä seuraavassa vuosikokouksessa (alustavien suunnitelmien mukaan se pidetään tammikuun 2015 lopussa).  On tarvetta myös hallituksen rivijäsenille jotta tehtävät voidaan jakaa monen henkilön kesken niin ettei kenellekään kasaudu niitä vaan jokainen selviää vähäisellä oman aikansa käyttämisellä.

Nyt olisi hyvä hetki tulla mukaan hallitukseen. Ota tämä henkilökohtaisena kyselynä, vähän kuin olisimme soittaneet sinulle suoraan ja pyytäneet mukaan.  Harmillista olisi jos vuoden kuluttua tähän aikaan joutuisi lukemaan täältä viestiä että yhdistyksen toiminta lopetetaan toimihenkilöiden puutteessa  :'( :'(